Skab bæredygtighed med reproducerede computere fra Circular Computing

Hvorfor Circular Computing

Circular Computings mission er at ændre verdens syn på køb af IT. Gennem bæredygtig og etisk gen-produktion leverer vi robuste og driftssikre Premium Enterprise Grade laptops der ikke koster os vores klode

Hos SOLID IT støtter vi op omkring bæredygtige initiativer, og i samarbejde med Circular Computing skaber vi CO2 neutrale Laptops ved at renovere gamle computere, så de bliver som nye.

IT-branchen er ansvarlig for 2% af den globale CO2- drivhusgas udledning, der resulterer i et overdrevent ressourceforbrug, klimaændring, forurening og e-affald.

Hvis du kunne købe de mest etiske og bæredygtige bærbare computere i verden med 97% ydeevne i forhold til de nyeste modeller og spare ca. 40 % af prisen på et tilsvarende nyt produkt, hvad ville så stoppe dig?

Vi re-producerer enterprise grade Laptops fra førende producenter og giver dem et nyt liv til glæde for miljø og klima.

Med Laptops fra Circular Computing gør du bæredygtighed og socialt ansvar til en del af din virksomheds branding overfor omverdenen, dine samarbejdspartnere og medarbejdere.

Du kan med andre ord udnytte effekten af at indføre den cirkulære økonomi i din virksomheds IT-investeringer og helt konkret synliggøre den CSR / ESG-værdi det tilfører din organisation.

Den cirkulære økonomi sikrer, at råmaterialer og ressourcer genanvendes og genbruges miljørigtigt.

CO2 besparelse

For hver bærbar Circular Computing computer forhindrer du ca. 380 kg CO2-emissioner ved ikke at købe nyt.

Reducere forbrug af en vigtig ressource, nemlig vand

Over 190.000 liter vand spares fra at blive brugt til ekstraktion, raffinering og produktion af en ny computer og dens komponenter. Det er nok drikkevand til en gennemsnitlig borger i den vestlige verden i over 700 år.

Undgå ressourcespild

Ved ikke at købe nyt har du bevaret værdifulde kritiske mineraler og medvirker til at forhindre e-affald fra bortskaffelse af en bærbar computer.

Ingen e-affald

Vi producerer ingen e-affald gennem Circular Computing fremstillingsprocessen.

CO2 kompensation

Vi planter fem træer for hver bærbar computer vi sælger, for at kompensere for CO2-emissioner fra produktets oprindelige fremstilling, re-produktion og de første tre års brug.

Partnerskab for genrejsning af skove

Gennem vores støtte til genplantningsprojekter har vi et mål om at plante 1.5 millioner træer i 2021 i USA, Indien og Afrika. For hver 5000 bærbare computere vi sælger, planter vi 25.000 træer – næsten lige så mange som i Central Park, New York.

Genproduceret og ikke bare refurbished

Det kan være svært at navigere i markedet for genbrugte laptops. Med Circular Computing er du ikke i tvivl, da alle laptops leveres som nye efter en omfattende genfremstillingsproces

Genfremstilling under ISO8887: 211 standard er:

”Tilbageføre et brugt produkt til mindst dens originale ydeevne og med en garanti, der svarer til (eller bedre end) da produktet oprindeligt blev fremstillet”

“Gennem vores mere end 5 timers omfattende genfremstillingsproces og 100-punkts kvalitetskontrol, leverer vi en ensartet høj kvalitet og konsistens på vores computere til glæde for brugerne”

Nyt LCD panel

Nyt batteri

Windows 10 Pro 64 bit

Uovertruffen finish

3 års garanti er standard

Og med en besparelse på ca. 40% af et tilsvarende nyt produkt

Circular Computing støtter bæredygtighed

Hver dag bortskaffes 160.000 bærbare computere alene i EU. Det svarer til at 3 millioner ton it-udstyr går tabt. 70% af disse bærbare computere kan indgå i genanvendelse.

Re-produktion medvirker til at vigtige råvarer ikke går tabt og til at reducere massiv produktion af e-affald.Circular Computing computere er et certificeret CO2 neutralt produkt, der forbruger 85% mindre energi i vores genfremstillingsproces end ved produktion af en ny bærbar computer. Vi udligner kulstof emission fra produktion af det oprindelige produkt ved at plante 5 træer for hver solgt Circular Computing laptop.

Initiativet gør en reel forskel

Circular Computing™ er en certificeret CO2 neutral leverandør og hver bærbar computer vi re-reproducerer, er certificeret CO2 neutral. Ved at købe en Circular Computing computer hjælper du med at støtte projekter med fokus på sol, vind og ren energi over hele verden, hvilket bidrager til at skabe job og understøtte sårbare samfund.

Vi samarbejder med de internationale og anerkendte miljøorganisationer One Tree Planted og WeForest for at hjælpe med at genrejse skove på Jorden, inklusive Moonlight Fire Restoration Project, som er plantning af 1 million træer over 4 år efter Californiens skovbrande.

Bæredygtigheds-kalkulator

Indtast antallet af bærbare computere i vores bæredygtigheds-kalkulator for at se indvirkningen på miljøet, klimaet og jordens ressourcer, når du køber Circular Computing laptops

[cff_divi cff_form_id=”6″ _builder_version=”4.6.1″ _module_preset=”default” module_font_size=”20px” background_color=”#FFFFFF”][/cff_divi]

Hent bæredygtigheds-kalkulator som PDF fil

Download PDF filen nedenfor og indtast det antal Laptops du har i din organisation eller ønsker at udskifte og se hvor meget du kan reducere dit klima aftryk.

 

Priseksempler, når du køber en Circular Computing laptop

Kontakt os - eller ring på 7025 6005

15 + 12 =